MM VAR d.o.o.
Lovska ulica 31, 2000 Maribor
Tel.: 041 904163

Naše storitve

  • varjenje
  • ključavničarska dela
  • sestava in montaža kovinskih konstrukcij
  • montaža kovinskih fasad
  • vzdrževanje industrijskih objektov in naprav
  • sestava in montaža cevovodov
  • druga dela po naročilu

Aktualno

Naši delavci so prisotni v večini evropskih držav, kjer tudi nenehno izpopolnjujejo in nadgrajujejo svoje znanje. Prav tako imajo vsi opravljen zdravniški pregled, SCC-varstvo pri delu in potrebne varilske certifikate.

MMVAR

Storitve sestave in montaže kovinskih konstrukcij, strojev in naprav

PiškotkiKaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.
 

Zakaj jih potrebujemo?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja (v našem primeru nakup izdelkov - košarica) ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, saj omogočajo priročen načn za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami spletnih uporabnikov. Na podlagi statističnih podatkov o obiskanosti spletne strani, ki jih prav tako omogočajo piškotki, lahko upravljavci spletnih mest ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.
 
mmvar trajanje seje Enoličen identifikator seje uporabnika MM VAR d.o.o.

 

Želite odstraniti piškotke?

© MM VAR d.o.o. / Vse pravice pridržane